Λεπτομέρειες προϊόντος

0 Rating
In Stock
SKU: au
Nuova Simonelli - Aurelia Wave

Aurelia Wave

Wave: Η ταυτότητα της νέας Aurelia. Κύμα σαν νερό, κύμα ως διακριτική γραμμή της πλευράς. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Επειδή η τεχνολογία της θα σας εκπλήξει, και όχι μόνο μία φορά, αλλά πέντε φορές. Επειδή υπάρχουν πέντε θέματα στα οποία η Nuova Simonelli έβαλε την προσοχή της, ξαναβάζοντας την τεχνολογία της μηχανής καφέ:
1 Νερό.
2 Οικολογική βιωσιμότητα.
3 Ποιότητα του εσπρέσο.
4 Ψηφιακές πληροφορίες.
5 Εργονομία.

Κατάλληλη για: Υψηλής ποιότητας καφετέριες, χώρους υψηλής χωρητικότητας, απαιτητικούς επαγγελματίες, ανταγωνιστές barista, καφέ ειδικών.

 

Μοντέλα:

  • T3 technology
  • Digit electronic.
  • Volumetric dosage.
  • Manual dosage.

 

 

 

Πλεονεκτήματα

 

 

Τεχνολογία T3

 

Το σύστημα T3 θεσπίζει νέα πρότυπα αναφοράς για την ακρίβεια της θερμοκρασίας στην παροχή νερού. Ο barista μπορεί να ρυθμίσει την κατανομή θερμοκρασίας κάθε ομάδας με μέγιστη ευελιξία, χρησιμοποιώντας 3 διαφορετικές παραμέτρους (νερό, ομάδα, ατμός).

 

 

 

Έξυπνη τεχνολογία νερού

 

Χάρη στην Smart Water Technology, η Aurelia Wave ανιχνεύει βασικές παραμέτρους νερού και προειδοποιεί όταν αλλάζει η ποιότητα. Αυτό μπορεί να φαίνεται λογικό, αλλά καμία μηχανή καφέ δεν το είχε κάνει ποτέ πριν, παρά το γεγονός ότι το νερό ήταν υπεύθυνο για το 50-70% των ζητημάτων αξιοπιστίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο barista μπορεί να είναι σίγουρος για την ποιότητα του νερού και μπορεί να εξοικονομήσει τη συντήρηση του μηχανήματος.

 

 

 

Βιωσιμότητα LCA

 

Το Aurelia Wave έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και να βελτιώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην οικολογική βιωσιμότητά του.

 

 

 

Τεχνολογία Pulse Jet

 

Η νέα πατενταρισμένη τεχνολογία που βελτιστοποιεί τη ροή και την πίεση νερού κατά τη διάρκεια της φάσης διανομής.

 

 

 

Εργονομία & Απόδοση

 

Με το νέο πατενταρισμένο σύστημα αυτόματου καθαρισμού, ο καθαρισμός των κεφαλών ψεκασμού γίνεται αυτόματα όταν αποσυνδέετε τη θήκη φίλτρου. Επιπλέον, το νέο σύστημα ταχείας σύζευξης των κεφαλών ψεκασμού διευκολύνει τον καθαρισμό.

 

 

 

Ψηφιακές πληροφορίες

 

Το νέο Aurelia Wave είναι η πρώτη επαγγελματική μηχανή καφέ με διεπαφή τηλεχειρισμού τόσο ολοκληρωμένη και εύκολη στη χρήση.

 

 

 

Τεχνολογία Easycream

 

Το σύστημα Easycream επιτρέπει στο barista να αποκτά γρήγορα και αυτόματα μια πυκνή, βελούδινη κρέμα γάλακτος.

 

 

 

Ζεστό νερό με έλεγχο θερμοκρασίας

 

Ο Barista μπορεί να επιλέξει ζεστό νερό σε τρεις διαφορετικές θερμοκρασίες και με τρεις διαφορετικούς προκαθορισμένους όγκους για να προσαρμόσει το μενού έγχυσης.

 

 

 

Προκαθορισμένα σενάρια

 

Διάφορα προκαθορισμένα σενάρια επιτρέπουν στον barista να αλλάζει τις ρυθμίσεις εξαγωγής με ένα μόνο κλικ. Τα προκαθορισμένα σενάρια ενεργούν με βάση τις κύριες παραμέτρους για να προσαρμοστούν στους διάφορους τύπους καφέ.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση