Λεπτομέρειες προϊόντος

0 Rating
In Stock
SKU: ad
Victoria Arduino - Adonis

ADONIS – Γεύση ομορφιάς, αίσθηση καινοτομίας

 

Η Adonis είναι μια μηχανή εσπρέσο για όσους αγαπούν την παράδοση του καφέ και το μοντέρνο σχεδιασμό. Η Adonis είναι η καλύτερη μηχανή εσπρέσο για καφετέριες και αλυσίδες που αναζητούν μοντέρνο σχεδιασμό, χωρίς να θυσιάζουν την προηγμένη τεχνολογία των μηχανών espresso.

 


Υψηλή τεχνολογία με διαχρονικό σχεδιασμό

Όλοι οι χειρισμοί έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα, με ιδιαίτερη προσοχή στην εργονομία, για να εξασφαλιστεί ότι ο barista εργάζεται σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Η Adonis είναι η καλύτερη μηχανή εσπρέσο για καφετέριες και αλυσίδες που αναζητούν το σχεδιασμό, χωρίς να θυσιάζουν την προηγμένη τεχνολογία των μηχανών espresso.

Η λύση για την ευεξία των barista.
Ο barista πρέπει να εργάζεται με μια μηχανή καφέ ειδικά σχεδιασμένη για να εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση. Ένα παράδειγμα αυτής της αυξημένης προσοχής στο barista είναι το σύστημα “Push & Pull”, το σύστημα κίνησης του ακροφυσίου ατμού που αποφεύγει άσκοπη πίεση στα χέρια του barista. Έτσι ο barista δεν θα είναι ποτέ πολύ κουρασμένος για να ετοιμάσει ένα ακόμα cappuccino!

Adonis, η αρχή

Συνεχίζοντας την αιωνόβια παράδοση παραγωγής μηχανών εσπρέσο, η Victoria Arduino έχει συνδυάσει τον κομψό σχεδιασμό με την εξαιρετική ικανότητα εκχύλισης. Στη συνέχεια η επιλογή του ονόματος: ADONIS, παραπέμπει στο διάσημο μυθολογικό χαρακτήρα, το σύμβολο της νεανικής ομορφιάς. Το χαρακτηριστικό στοιχείο του Adonis είναι η αίσθηση της ομορφιάς και της διαχρονικότητας. Ο όμορφος σχεδιασμός συνδυάζεται με την πιο προηγμένη τεχνολογία για να δημιουργήσει μια μηχανή με χαρακτηριστικά εκχύλισης που φέρνουν ασύγκριτες αισθήσεις αφής, όσφρησης και γεύσεων.

 
 

Technical Sheets

ADONIS 2 GR
Version style | core
Dimensions LxHxP mm 860x630x570 |  inches 33 13/16”x 24 ¾” x 22 7/6”
Power  4500W
Voltage 230 – 380V
Steam boiler capacity 14lt
Gross weight  97kg/214lb
Net weight  83kg/183lb

 

ADONIS 3 GR
Version style | core
Dimensions LxHxP mm 1090x630x570 | inches 42 7/8”x 24 ¾” x 22 7/6”
Power 5200W
Voltage 230 – 380V
Steam boiler capacity 17lt
Gross weight 1187kg/260lb
Net weight 103kg/227lb

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση